Neem contact met ons op

Specialisatie

Aangesloten bij:          Knienetwerk Zwolle en Knienetwerk Deventer
Passie:                          De bewegende mens, groepslesinstructeur, hardlopen, voetbal, gezin
BIG-nummer:               89920582004

Over

Ik ben Mireille Smit en kom uit Raalte. Ik ben getrouwd met Casper en ik ben de trotse mama van twee prachtige zonen Davi en Meysan. Ik heb eerst tien jaar als docent bewegingsonderwijs gewerkt en sinds 2015 werk ik als algemeen fysiotherapeut. Al vrij snel daarna belandde ik bij Fysiotherapeutisch Centrum Wijhe. Hier werk ik alweer sinds september 2017 met heel veel plezier. Daarnaast ben ik ook nog groepslesinstructeur bij een sportschool in Raalte. Ja, je hoort het al: de bewegende mens is echt mijn passie!

Een aantal jaar geleden heb ik met veel plezier de opleiding Mobilisation with Movements volgens Mulligan concept gevolgd. Hierbij worden passieve technieken gecombineerd met een meer actievere benaderingswijze van klachten aan het bewegingsapparaat. Momenteel ben ik samen met collega Nienke bezig met de echografie.

Mijn interesses liggen bij veelzijdige revalidaties met oefeningen afgestemd op de interesse, het niveau en de mogelijkheden van het individu. Ik help cliënten graag bij sportblessures, kruisband revalidatie, heup- en knieprotheses, klachten gerelateerd aan de wervelkolom, echografie en manuele mobilisaties.

Ons team

Heb je een blessure of wil je een afspraak inplannen?Maak nu een afspraak!