Onze praktijk

Stiekem zijn ze best trots op wat we met Fysiotherapeutisch Centrum Wijhe bereikt hebben

Sinds 2011 is de praktijk in goede handen van de zussen Anouk Nijlant en Mascha van der Sligte. De zussen zijn geboren en getogen in Wijhe en delen de passie om mensen te helpen die moeilijk(er) kunnen bewegen en met (pijn) klachten kampen. Het geeft een extra dimensie aan het ondernemerschap en het samen bestieren van de praktijk. Het mooie is dat de zussen aan een half woord genoeg hebben om elkaar te begrijpen. En dat merk je in de praktijk.

Gemoedelijk, betrokken en laagdrempelig. En…o ja, laten we de kwaliteit en het dorpse karakter vooral niet vergeten. Want die vormen samen de kernwaarden van de praktijk. Anouk en Mascha hebben een duidelijke visie. Fysiotherapeutisch Centrum Wijhe wil vooroplopen met de verschillende specialisaties en behandelingen, maar wil daarnaast ook altijd een hoge kwaliteit bieden.

Het Fysiotherapeutisch Centrum wil dat alle inwoners van de gemeente Olst-Wijhe niet te ver hoeven te reizen om te worden geholpen. Ze moeten (bijna) alles kunnen halen bij het Fysiotherapeutisch Centrum Wijhe. Dat is nog eens een visie om trots op te zijn.

De kracht van Fysiotherapeutisch Centrum Wijhe

Multidisciplinaire praktijk

Gemoedelijk en laagdrempelig

Behoort tot de top van Nederland

Ruime tijden van 6.30 u tot 21.30 u

Heb je een blessure of wil je een afspraak inplannen?Maak nu een afspraak!

Ons team