Fysiotherapie Wijhe

Directe toegankelijkheid (DTF)

Het is goed om te weten dat je niet langer een verwijsbrief van de huisarts nodig bent voor de fysiotherapeut. Natuurlijk mag je altijd eerst een afspraak maken bij je huisarts, maar dat is niet meer noodzakelijk. Je kunt zonder verwijzing bij ons terecht.

De Directe Toegankelijke Fysiotherapie (DTF) heeft vele voordelen. We kunnen eerder werken aan je herstel omdat je gelijk bij de fysiotherapeut terecht kunt. De huisarts blijft wel de centrale rol vervullen in de coördinatie van je zorg. We informeren je huisarts over de status, tenzij je aangeeft dat je dat niet wilt. Tijdens de intake bepalen we of je bij ons aan het juiste adres bent of dat je toch moet worden doorverwezen naar de huisarts. Wanneer we hebben vastgesteld dat we je kunnen behandelen, stellen we een behandelplan op en gaan met je blessure of klacht aan de slag. Want hoe sneller je wordt behandeld, hoe sneller je herstelt.

Wat krijg je vergoed?

Fysiotherapeutisch Centrum Wijhe heeft met bijna alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. Het voordeel is dat wij de behandelingen rechtstreeks bij de zorgverzekeraars kunnen declareren. Het aantal behandelingen dat je vergoed krijgt van je zorgverzekering varieert sterk per zorgverzekeraar. Ook is het afhankelijk van het pakket waarvoor je bent verzekerd. Het is prettig als je van tevoren op de hoogte bent hoeveel behandelingen je vergoed krijgt.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze secretaresse Angelique de Vos

De kracht van Fysiotherapeutisch Centrum Wijhe

Multidisciplinaire praktijk

Gemoedelijk en laagdrempelig

Behoort tot de top van Nederland

Ruime tijden van 6.30 u tot 21.30 u

Heb je een blessure of wil je een afspraak inplannen?Neem contact met ons op