Neem contact met ons op

Passie:                  Gezin , Muziek, Handbal, Voetbal, organiseren van IJsseltrophee

Over

Hoi, ik ben Angelique de Vos en een geboren en getogen Wijhenaar. Ik ben getrouwd met Vincent en samen hebben we drie heerlijke kinderen Joep, Esmée en Bram. In de weekenden ben ik vaak te vinden op de sportvelden van Wijhe ’92 om mijn zonen aan te moedigen bij de voetbal en in de sporthal bij de handbal om mijn dochter aan te moedigen. Daarnaast ben ik al bijna 40 jaar lid van de Wijhese Harmonie, zit in het bestuur en in de muziekcommissie en speel ik ook nog in het dweilorkest en vind muziek maken een lust in mijn leven. Ik ben nauwkeurig, sociaal, klantvriendelijk en zorgvuldig, daarnaast hou van structuur, zowel thuis bij het moederschap en werk komt dit veel voor. Duidelijk communiceren, plannen en samenwerken is mij op het lijf beschreven.

 

Sinds 1 oktober 2022 ben ik werkzaam bij de fysiotherapeutisch Centrum Wijhe als financieel administratief medewerkster, samen met Nathasja en Karin zijn wij het aanspreekpunt bij de balie en het maken van afspraken. Daarnaast ben ik de administratieve spil in de financiële administratie, declareren van behandelingen en verder alle voortkomende administratieve werkzaamheden.  Het is erg leuk om met de fysiotherapeuten samen te werken, Joep mijn zoon is ook werkzaam in onze praktijk, hij is 3ejaars student fysiotherapeut in Nijmegen.

Het contact met zowel jonge als oude mensen spreekt mij erg aan, vind klantvriendelijkheid en sociale vaardigheden met collega’s en patiënten dan ook erg belangrijk. Ga dagelijks met veel plezier op de fiets naar mijn werk!

Ons team

Heb je een blessure of wil je een afspraak inplannen?Maak nu een afspraak!