Neem contact met ons op

Specialisatie

Aangesloten bij:         Chronisch Zorgnet, Longnet Deventer Ziekenhuis, COPD-netwerk Isala Klinieken, Hartrevalidatie netwerk Fynon Zwolle, Vereniging voor hart, Vaat en Longfysiotherapie
Passie:                      Golfen, koken en skiën
BIG-nummer:             79912314304

Over

Een balletje slaan op de golfbaan, daar kun je mij ’s nachts voor wakker maken. Datzelfde geldt overigens voor koken. Ik vind het heerlijk om in de keuken te staan en te werken met de lekkerste producten. Wie ik dan ben? Mijn naam is Frank Olde Nordkamp. Ik woon samen met mijn vriendin en onze kinderen in de Koekstad Deventer.

De opleiding Fysiotherapie heb ik gevolgd aan de Saxion Hogescholen in Enschede, in 2009 heb ik mijn diploma behaald. Omdat mijn interesse op de werkvloer werd aangewakkerd richting de long- en hartrevalidatie, ben ik me hierin verder gaan specialiseren. In 2015 heb ik me ook verder gespecialiseerd in perifeer arterieel vaatlijden. Ik ben vertegenwoordigd in het Longnet vanuit het Deventer Ziekenhuis, in het COPD-netwerk vanuit de Isala Klinieken en het Hartnetwerk vanuit de Isala Klinieken. Tevens ben ik lid van de Vereniging voor Hart, Vaat en Longfysiotherapie. Hierdoor kan ik onze patiënten met long-, hart- of vaatklachten heel goed behandelen.

Ook geef ik beweegprogramma’s in onze praktijk. Op orthopedisch vlak heb ik mij gespecialiseerd in medical taping en heb ik de opleiding Manuele Therapie Marsman afgerond.

 

Ons team

Heb je een blessure of wil je een afspraak inplannen?Maak nu een afspraak!