Neem contact met ons op

Specialisatie

Aangesloten bij:
Passie: Wielrennen/ mountainbiken en reizen
BIG-nummer: 39931490604

Over

Graag stel ik me even kort voor. Mijn naam is Linda Draaijer en heb ik juli 2022 mijn opleiding tot algemeen fysiotherapeut afgerond aan de Hogeschool Saxion te Enschede. Ik woon aan de andere kant van de IJssel, namelijk in het mooie Wapenveld. In mijn vrije tijd doe ik aan wielrennen/ mountainbiken en train ik bij de Hanzerenners in Zwolle. Daarnaast vind ik het leuk om te reizen en gezellige dingen te doen met vrienden en familie.

Sinds januari 2023 ben ik werkzaam bij het Fysiotherapeutisch Centrum Wijhe. Als algemeen fysiotherapeut zie ik veel verschillende uitlopende klachten. Mijn affiniteit ligt binnen de geriatrie/ ouderenzorg en neurologische problematiek. De hulpvraag van de patiënt staat centraal en wordt er gekeken naar het grotere geheel/doel. De puzzelstukjes met de patiënt op de juiste plekken leggen, de klachten verminderen en de zelfredzaamheid vergroten daar krijg ik meer energie van. Daarom ben ik mij aan het ontwikkelen/specialiseren als geriatrie fysiotherapeut.

Verder geef ik de cursussen In Balans en Otago. Het doel van deze programma’s is het voorkomen van valongelukken bij ouderen. Het zijn praktische cursussen voor valpreventie met oefeningen voor balans, mobiliteit, kracht en toename van zelfvertrouwen. Ik geef deze cursus met veel plezier.

Ons team

Heb je een blessure of wil je een afspraak inplannen?Maak nu een afspraak!