Neem contact met ons op

Passie:                  sporten, reizen en wandelen.

Over

oi, ik ben Daphne Vloedgraven en ik ben sinds september 2022 werkzaam bij Fysiotherapeutisch Centrum Wijhe. Naast dat ik al werkzaam ben in de praktijk, loop ik hier mijn laatste stage van de opleiding fysiotherapie die ik in Enschede volg. In januari 2023 hoop ik mijn diploma te halen en dan ben ik officieel fysiotherapeut! Tot die tijd werk ik dan ook als fysiotherapeut onder supervisie (of assistent fysiotherapeut).

Ik ben geboren en getogen in Heeten, waar ik nog steeds woonachtig ben. In mijn vrije tijd ben ik actief in de sporthal en de fitness in Heeten, waar ik groepsles en gym geef. Dit doe ik met veel plezier! Zelf ben ik ook vaak te vinden in de fitness, maar ik vind het ook heerlijk om buiten te gaan hardlopen bij mooi weer. Ik heb sport, bewegen en gezondheid altijd al erg interessant en leuk gevonden. Ik vind het leuk om anderen te motiveren om te bewegen en het geeft mij veel energie als mensen hier plezier in hebben. Dat komt natuurlijk ook mooi uit in het vak fysiotherapie. Mensen die met klachten binnenkomen in de praktijk en door jou weer weggaan zonder klachten, dat is toch geweldig!

Ik hoop hier veel kennis en ervaring op te doen. Het lijkt mij leuk om mij op den duur ook ergens in te specialiseren. Wat dat gaat zijn, weet ik nog niet. Door eerst werkzaam te zijn als algemeen fysiotherapeut, hoop ik hierachter te komen.

Ons team

Heb je een blessure of wil je een afspraak inplannen?Maak nu een afspraak!