Neem contact met ons op

Specialisatie

Aangesloten bij:    
Passie: sporten, reizen en wandelen.
BIG-nummer: 69932624604

Over

Hoi! Ik ben Daphne Vloedgraven en ik ben sinds september 2022 werkzaam bij Fysiotherapeutisch Centrum Wijhe.  In februari 2023 ben ik afgestudeerd aan de opleiding fysiotherapie aan Saxion Hogeschool te Enschede.

Ik ben geboren en getogen in Heeten, waar ik nog steeds woonachtig ben. In mijn vrije tijd ben ik actief in de sporthal en de fitness in Heeten, waar ik groepsles en gym geef. Dit doe ik met veel plezier! Zelf ben ik ook vaak te vinden in de fitness, maar ik vind het ook heerlijk om buiten te gaan hardlopen. Ik heb sport, bewegen en gezondheid altijd al erg interessant en leuk gevonden. Ik vind het leuk om anderen te motiveren om te bewegen en het geeft mij veel energie als mensen hier plezier in hebben. Dat komt natuurlijk ook mooi uit in het vak fysiotherapie.

Als algemeen fysiotherapeut zie ik veel verschillende patiënten met verschillende klachten. Hierdoor heb ik veel ervaring in het behandelen van orthopedische klachten. Ik ben mij aan het specialiseren in het behandelen van schouderklachten. Orthopedische- en sport gerelateerde klachten hebben mijn voorkeur.

Ons team

Heb je een blessure of wil je een afspraak inplannen?Maak nu een afspraak!