Ook sporters zijn van harte welkom in onze praktijk

Ook sporters zijn van harte welkom in onze praktijk. We werken veel samen met de handballers en voetballers van Wijhe ‘92. Niet voor niets is sportrevalidatie een speerpunt binnen onze praktijk. We weten als geen ander hoe vervelend het is als je steeds terugkerende, zeurende pijn of een sportblessure hebt. Dit kan bijvoorbeeld ontstaan door overbelasting of een overtreding van de tegenstander. Naast het kwijtraken van de vervelende pijn, wil je ook snel terugkeren bij je team. Daar zorgt onze sportfysiotherapeut voor.

Het is belangrijk om snel door de sportfysiotherapeut te worden gezien, een diagnose te stellen en een behandelplan te maken. Daarna gaan we behandelen en trainen en krijg je adviezen mee. Tijdens de behandeling kijken we ook verder dan de blessure. We analyseren je coördinatie, lenigheid en kracht.

Sportdoel

    Natuurlijk kan onze sportfysiotherapeut je ook helpen om naar een bepaald sportdoel toe te werken. Misschien heb je een bucketlist met daarop het lopen van een (halve) marathon, het fietsen van de Alpe d’Huez of het schaatsen van de Elfstedentocht op de Weissensee. Wij helpen je graag om zo’n sportdoel te realiseren door je te begeleiden, te adviseren en door trainingsschema’s op te stellen. Ook kunnen we je helpen bij een alternatief trainingsschema als je overtraind bent geraakt of een blessure hebt opgelopen.

    Heb je een vervelende sportblessure? Of mogen we je helpen met je sportdoel? Je bent bij ons in goede handen. We zorgen voor een snelle rentree op de sportvelden. Maak een afspraak bij één van onze gespecialiseerde collega’s, dit zijn Mireille Smit, Iris Sellies en Daphne Vloedgraven.

      Heb je een blessure of wil je een afspraak inplannen?Maak nu een afspraak!