Kwaliteit

We streven naar een hoge klanttevredenheid

Fysiotherapeutisch Centrum Wijhe vindt het belangrijk dat je goed en vriendelijk wordt geholpen. En dat je zo snel mogelijk pijnvrij kunt bewegen. We zijn best wel trots dat we een breed pakket aan fysiotherapiebehandelingen kunnen aanbieden. Dat doen we in samenwerking met regionale ziekenhuizen en overkoepelende netwerken.

Keurmerken en certificaten

Aangezien we de lat hoog leggen als het om kwaliteit gaat, zijn we aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap van Fysiotherapeuten (KNGF), het Keurmerk Fysiotherapie en Fys’Optima. Ook zijn we HKZ-gecertificeerd (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector). Zorgverzekeraars streven steeds vaker naar behandeling van hun cliënten in een HKZ-gecertificeerde praktijk.

Al onze fysiotherapeuten zijn BIG-geregistreerd en staan in het kwaliteitsregister van het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie). Regionaal zijn alle medewerkers verbonden aan een intercollegiaal overleg waarin kwaliteitsbevordering centraal staat.

De kracht van Fysiotherapeutisch Centrum Wijhe

Multidisciplinaire praktijk

Gemoedelijk en laagdrempelig

Behoort tot de top van Nederland

Ruime tijden van 6.30 u tot 21.30 u

Heb je een blessure of wil je een afspraak inplannen?Maak nu een afspraak!

Fysioprestatie Monitor

In onze praktijk leggen we de lat hoog als het aankomt op kwaliteit. Dat mag je natuurlijk ook van ons verwachten. Het is goed om onze dienstverlening jaarlijks te checken met een klanttevredenheidsonderzoek. Fysio Monitor voert dit onderzoek landelijk uit en meet de patiënttevredenheid, behandelduur en het resultaat van de behandelingen van de meeste praktijken in Nederland.

Voor zorgverzekeraars en voor cliënten is dit de meest betrouwbare index die objectief laat zien wat de tevredenheid is van de patiënten in deze praktijken. We hechten waarde aan dit onderzoek, daarom vragen wij onze cliënten deze enquête in te vullen om feedback te geven op onze praktijk en hoe de behandelingen zijn verlopen.

Fysio Prestatie Monitor van 2024

PLUS-praktijk

We zijn ook erg trots dat we al jaren het predicaat PLUS-praktijk mogen voeren. Als PLUS-praktijk moet je voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit. Er wordt onder andere beoordeeld op korte wachttijden, specialisaties, transparantie, paramedische kwaliteit en patiëntinformatie.