Neem contact met ons op

Specialisatie

Aangesloten bij: Chronisch Zorgnet, Longnet Deventer Ziekenhuis, COPD-netwerk Isala Klinieken, Hartrevalidatie netwerk Fynon Zwolle, Rugnetwerk
Passie: Wandelen, natuur en reizen
BIG-nummer: 39050044604

Over

Ik ben Mascha van der Sligte en ik loop al twintig jaar mee als fysiotherapeut. Ik ben samen met mijn zus Anouk eigenaar van deze mooie praktijk. Elke dag weer geniet ik van mijn werkzaamheden en het ondernemerschap. Ik ben geboren, getogen en woonachtig in Wijhe. Hier geniet ik samen met mijn man en twee kinderen.

Mijn interesse ligt bij chronische aandoeningen. Daarom heb ik mij door de jaren heen gespecialiseerd in het behandelen van chronische aandoeningen zoals COPD, hartrevalidatie, diabetes, artrose en chronisch pijn. Ik ben weer in de studieboeken gedoken en heb verschillende nascholingsprogramma’s gevolgd. Ik wil altijd mijn horizon verbreden en daarom ben ik aangesloten bij het Hartrevalidatie Netwerk Fynon in Zwolle en het COPD (long)netwerk van Deventer en Zwolle.

Naast het behandelen van chronische aandoeningen, behandel ik vrouwen met bekkenklachten tijdens en na de zwangerschap. Hiervoor heb ik een speciale methode geleerd die vrouwen met bekkenklachten met een aantal simpele oefeningen zo snel mogelijk weer op de been helpt. Ik geef beweegprogramma’s en trainingen voor mensen met chronische aandoeningen als diabetes, hartklachten, nek- en rugklachten, osteoporose, obesitas of artrose. Deze patiënten hebben vaak moeite met bewegen, maar met onze speciale programma’s hoop ik ze een betere kwaliteit van leven te geven.

Ik vind het leuk om mensen te motiveren en te begeleiden. Daar krijg ik nou een glimlach van op mijn gezicht.

Ons team

Heb je een blessure of wil je een afspraak inplannen?Maak nu een afspraak!