Neem contact met ons op

Specialisatie

Aangesloten bij: Artrose Netwerk Zwolle, OrthoXpert knie- en heuprevalidatie
Passie: Voetbal, hardlopen en skiën
BIG-nummer: 99927192804

Over

Hoi! Ik stel mezelf heel graag aan je voor. Mijn naam is Iris Sellies, woonachtig in Hasselt en sinds januari 2020 ben ik aan het werk bij Fysiotherapeutisch Centrum Wijhe als algemeen fysiotherapeut. In mijn vrije tijd trek ik graag mijn voetbalschoenen aan bij mijn team Olympia’28 in Hasselt. Daarnaast vind ik het leuk om hard te lopen. Heerlijk in de buitenlucht, blijer kun je me niet maken.

Als algemeen fysiotherapeut behandel ik cliënten met allerlei klachten. Musculoskeletale klachten hebben echter mijn voorkeur. Een moeilijk woord, maar simpel gezegd zijn dit klachten zoals pijn aan spieren, banden, botten en gewrichten.

Daarnaast heb ik in januari 2023 de allround opleiding handtherapie afgerond. Met deze specialisatie kan ik specifieke hand-, pols- en elleboogklachten behandelen. Klachten zoals een triggervinger, carpale tunnelsyndroom of bijvoorbeeld een pols- of vingerbreuk en nog veel meer. Naast deze opleiding heb ik ook de cursus medical tape gedaan. Deze specialisatie pas ik toe in mijn behandelingen om cliënten weer pijnvrij te kunnen laten functioneren. Misschien ken je me ook wel van voetbalclub Wijhe ‘92. Ik behandel spelers en geef ze adviezen en oefenstof mee. Deze combinatie van werken op de praktijk en bij de club is erg leuk om te doen.

Mijn doel binnen de praktijk is om iedereen de meest efficiënte en optimale zorg te bieden bij verschillende klachten. Bij mij staat persoonlijke aandacht en respect voorop. Ik wil cliënten graag de juiste informatie verschaffen en ze inzichten meegeven. Samen met mijn cliënt werken aan een spoedig herstel, daar word ik gelukkig van.

 

Ons team

Heb je een blessure of wil je een afspraak inplannen?Maak nu een afspraak!