Je bent nooit te oud om te bewegen

Bewegen is leuk en het houd je ook nog eens fit. Daarom geven we op maandagmorgen van 10.00 tot 11.00 uur in het dorpshuis in Herxen gymnastiek voor ouderen. Deze gezellige beweegles is bestemd voor mensen van 60 jaar en ouder en wordt gegeven door onze fysiotherapeut Daphne Vloedgraven.

Op woensdagmorgen is er daarnaast van 9.00 tot 10.00 uur ook in de Pinokkio op de Boerhaar gymnastiek voor ouderen. Deze beweegles is bestemd voor mensen van 60 jaar en ouder en wordt gegeven door onze fysiotherapeut Iris Sellies.

Tijdens de beweeglessen komen verschillende oefeningen aan bod. Het doel is om verschillende spiergroepen te trainen, de conditie te verbeteren en om fit te worden en te blijven. De oefeningen worden op een stoel gegeven, maar ook staand, op een matje op de grond en in verschillende spelvormen.

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust een proefles meedraaien om te kijken of deze beweegles wat voor je is. Voor meer informatie kun je terecht bij onze specialisten Daphne Vloedgraven en Iris Sellies.

    Heb je een blessure of wil je een afspraak inplannen?Maak nu een afspraak!