Fysiotherapie Wijhe

Vergoeding natura of restitutie

Als uw verzekeraar een contract heeft met uw fysiotherapeut kunt u er voor kiezen dat de verzekeraar de fysiotherapiekosten rechtstreeks aan de fysiotherapeut vergoedt. Dit wordt betaling in natura genoemd.
U kunt ook kiezen voor restitutie: U ontvangt dan een factuur van uw fysiotherapeut en kunt deze (deels) bij uw verzekeraar declareren. Wanneer u kiest voor restitutie is de tarievenlijst van belang.

Wanneer uw fysiotherapeut geen contract met uw zorgverzekeraar heeft, dan ontvangt u zelf de factuur die u (deels) kunt declareren bij uw zorgverzekeraar. Raadpleeg ook hiervoor de tarievenlijst.
Fysiotherapeutisch Centrum Wijhe heeft een contract met bijna alle zorgverzekeraars. Voor vragen over uw zorgverzekering kunt u bellen met onze secretaresse.

Mogen we onze fysiotherapeuten aan u voorstellen

Momenteel werken wij met negen fysiotherapeuten. Iedere medewerker beschikt over hetzelfde basispakket aan kennis en vaardigheden. Daarnaast heeft elke fysiotherapeut zich in een bepaalde richting gespecialiseerd. Hierdoor is het aanbod van behandelmethoden verder uitgebreid.

Overzicht Medewerkers

Waar kunt u ons vinden

De Fysiotherapeut
Plus audit
PlusPraktijk
Menzis Topzorg
© Copyright Fysiotherapeutischcentrum Wijhe 2015

Designed by INConcept
Powered by Xfact

Disclaimer