Neem contact met ons op

Specialisatie

Aangesloten bij:          XXX
Passie:                          Klussen, hardlopen, fitness
BIG-nummer:               09930491804

Over

Mijn naam is Tom Manshanden. Ik ben 29 jaar en ik werk sinds september 2021 bij Fysiotherapeutisch Centrum Wijhe. Ik woon samen met mijn vriendin en drie katten in Hengelo. Ik ben algemeen fysiotherapeut en werk op maandag, woensdag en vrijdag. In 2021 studeerde ik af aan het NCOI. Tijdens mijn studie heb ik onderzoek gedaan naar werkhoudingen, hierdoor heb ik veel geleerd over lichamelijke klachten die hieruit voortkomen.

Mijn interesses liggen vooral bij orthopedische en sportgerelateerde klachten. Ik heb vijf jaar in de fitness gewerkt als begeleider en groepslesinstructeur. Ook ben ik drie jaar sportverzorger/fysiotherapeut geweest van een eerste voetbalelftal. In de toekomst zou ik me graag verder willen ontwikkelen door een masterstudie te volgen. Die keuze ligt nog open, maar ik neig momenteel naar kinderfysiotherapie of manuele therapie. De aankomende jaren ga ik gebruiken om een definitieve keuze maken.

Als fysiotherapeut geloof ik in samenwerken met de cliënt. Ik geloof namelijk dat het beste resultaat van een behandeling voortkomt uit een goede samenwerking en duidelijke communicatie. Een behandeling zal niet altijd makkelijk zijn, maar ik zal altijd mijn best doen om jou van de vervelende klachten af te helpen of om te voorkomen dat het erger wordt. Ik ben een fysiotherapeut die samen met de cliënt de kern van een probleem wil aanpakken zodat de kans groter wordt dat een klacht op de lange termijn niet meer terugkomt. De slogan van de praktijk past dan ook perfect bij mijn werkwijze: Leven is bewegen.

Beweeg je mee naar een goed resultaat?

Ons team

Heb je een blessure of wil je een afspraak inplannen?Maak nu een afspraak!