Neem contact met ons op

Specialisatie

Aangesloten bij:          Schoudernetwerk Zwolle
Passie:                          Reizen, fotografie, voetbal, hardlopen
BIG-nummer:               69064030004

Over

Ik ben Nienke Stegeman uit Heino en in 2009 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. Nadat ik mijn diploma in de pocket had, heb ik een aantal waarnemingen gedaan. Daarnaast heb ik een halfjaar door Australië en Nieuw-Zeeland gereisd. Wat een fantastische ervaring was dat! In augustus 2010 ben ik neergestreken in deze praktijk.

In de afgelopen jaren heb ik me samen met mijn collega Anniek gespecialiseerd in de schouder. Ik ben dan ook lid van het Schoudernetwerk Zwolle. Het voordeel is dat mensen met specifieke schouderklachten of voor een revalidatie na schouderoperaties hierdoor bij ons in Wijhe behandeld kunnen worden. (www.schoudernetwerk.nl, www.sngz.nl) Ook sport- en knierevalidatie behoren tot mijn specialisatie. Hiervoor heb ik meerdere cursussen en opleidingen gevolgd, maar dit breng ik ook in de praktijk als verzorger bij Wijhe ’92. Meestal ben ik op dinsdagavond bij de club te vinden om de spelers te verzorgen.

Naast sportrevalidatie en schouderklachten heb ik mij ook gespecialiseerd in dry needling, medical taping en echografie. Ook voer ik hardloopanalyses uit. Mijn doel is om met behulp van verschillende technieken tot een goed en klachtenvrij eindresultaat te komen. Buiten de praktijk ben ik vaak te vinden op het voetbalveld van VV Heino. Daarnaast loop ik hard en wandel ik graag met mijn gezin en hond in de natuur.

Ons team

Heb je een blessure of wil je een afspraak inplannen?Maak nu een afspraak!