Neem contact met ons op

Passie:                    handballen, reizen, uitstapjes maken

Over

Graag stel ik mij aan jullie voor. Mijn naam is Bente Jutten, wonend in het prachtige dorp Dalfsen. In mijn vrije tijd ben ik vaak op het handbalveld te vinden bij SVD dalfsen, maak ik plannen voor reisjes naar het buitenland en ga ik er graag op uit met familie en vrienden. In het jaar 2022 ben ik afgestudeerd aan de opleiding fysiotherapie aan Saxion Hogeschool te Enschede. Sinds september 2022 ben ik werkzaam bij Fysiotherapeutisch Centrum Wijhe.

Naast algemene fysiotherapie richt ik mij veel op de doelgroep geriatrie. Mijn interesses liggen vooral bij deze doelgroep en daarom zou graag ik mijzelf in de komende jaren verder willen ontwikkelen/specialiseren om mijn eigen kunnen, kennis en de kwaliteit van zorg te verbeteren. Tevens mag ik graag veel leren van mijn collega’s.

Als fysiotherapeut werk ik graag samen met de patiënt en kijk ik samen welke doelen er zijn en behaald kunnen worden. Ik probeer altijd veel aandacht te hebben voor mijn patiënt en ben ik nieuwsgierig naar wie de persoon achter de klacht is.

Ik kijk ernaar uit om mijzelf te zien groeien in dit mooie vak.

Ons team

Heb je een blessure of wil je een afspraak inplannen?Maak nu een afspraak!