Fysiotherapie Wijhe

Ons team

Momenteel werken wij met negen fysiotherapeuten. Iedere medewerker beschikt over hetzelfde basispakket aan kennis en vaardigheden. Daarnaast heeft elke fysiotherapeut zich in een bepaalde richting gespecialiseerd. Hierdoor is het aanbod van behandelmethoden verder uitgebreid.

Nienke Stegeman

Ik ben Nienke Stegeman, in 2009 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. Nadat ik ben afgestudeerd heb ik een aantal waarnemingen gedaan en een half jaar gereisd door Australië en Nieuw Zeeland. Sinds augustus 2010 ben ik werkzaam in deze praktijk.

In de afgelopen jaren heb ik me samen met Anniek Spikker gespecialiseerd in de schouder. Hierdoor ben ik lid van het Schoudernetwerk (oa Zwolle), waardoor mensen met specifieke schouderklachten of revalidatie na schouderoperaties gewoon in Wijhe behandeld kunnen worden. (www.schoudernetwerk.nl, www.sngz.nl )

Naast de schouder heb ik me gespecialiseerd in de sport-, knierevalidatie en hier meerdere cursussen/opleidingen voor gedaan.
Op de maandagochtend bent u bij mij welkom in het inloopspreekuur voor sportblessures.

Sinds een aantal jaar ben ik betrokken bij de verzorging van Wijhe ’92, in eerste instantie de handbaldames 1 en sinds 2016 ben ik elke dinsdagavond aanwezig bij de voetbal van Wijhe ’92 voor de verzorging.
Daarnaast geef ik met veel plezier de warming-up bij het eerste herenelftal.

Naast de sportrevalidatie en de schouderklachten heb ik de mogelijkheid om u te behandelen met dry needling en medical taping en doe ik hardloopanalyses. Om zo op verschillende manier samen met u tot een goed/klachtenvrij eindresultaat te komen.


Zelf voetbal ik al jaren bij VV Heino, daarnaast loop ik af en toe hard. 

Waar kunt u ons vinden

De Fysiotherapeut
Plus audit
PlusPraktijk
Menzis Topzorg
© Copyright Fysiotherapeutischcentrum Wijhe 2015

Designed by INConcept
Powered by Xfact

Disclaimer