Fysiotherapie Wijhe

Ons team

Momenteel werken wij met negen fysiotherapeuten. Iedere medewerker beschikt over hetzelfde basispakket aan kennis en vaardigheden. Daarnaast heeft elke fysiotherapeut zich in een bepaalde richting gespecialiseerd. Hierdoor is het aanbod van behandelmethoden verder uitgebreid.

Mireille Smit

Ik ben Mireille Smit en ben in december 2015 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut . Hiervoor heb ik 10 jaar gewerkt als docent bewegingsonderwijs.
Naast mijn werk als fysiotherapeut ben ik werkzaam als groepslesinstructeur bij een sportschool en geef ik modulair les aan 1e jaars fysiotherapie studenten. De bewegende mens is mijn passie!
Sinds september 2017 ben ik met zeer veel plezier aan het werk binnen Fysiotherapeutisch Centrum Wijhe.

Door mijn achtergrond in de sport ga ik mij hier verder in specialiseren. Ik houd van een veelzijdige revalidatie met oefeningen afgestemd op de interesse, niveau en mogelijkheden van het individu.
Door samen te werken aan herstel, hoop ik met mijn patiënten het meest maximale te bereiken.

In september start ik met de cursus mobilisation with movements volgens Mulligan concept. Hierbij worden passieve technieken gecombineerd met een meer actievere benaderingswijze van klachten aan het bewegingsapparaat.

Naast mijn werkzaamheden ben ik getrouwd met Casper, welke ook werkzaam is als fysio-en manueeltherapeut en trotse mama van 2 zonen: Davi en Meysan.

Waar kunt u ons vinden

De Fysiotherapeut
Plus audit
PlusPraktijk
Menzis Topzorg
© Copyright Fysiotherapeutischcentrum Wijhe 2015

Designed by INConcept
Powered by Xfact

Disclaimer