Fysiotherapie Wijhe

Ons team

Momenteel werken wij met negen fysiotherapeuten. Iedere medewerker beschikt over hetzelfde basispakket aan kennis en vaardigheden. Daarnaast heeft elke fysiotherapeut zich in een bepaalde richting gespecialiseerd. Hierdoor is het aanbod van behandelmethoden verder uitgebreid.

Mascha van der Sligte

Sinds twintig jaar ben ik algemeen fysiotherapeute. In de loop van de jaren heb ik mij gespecialiseerd in het behandelen van chronische aandoeningen zoals copd, diabetes, hartklachten, artrose en chronisch pijn. Ook heb ik veel ervaring in de knie- en sportrevalidatie. Hiervoor heb ik verschillende nascholingsprogramma´s gevolgd.

Sinds kort behandel ik vrouwen met bekkenklachten tijdens en na de zwangerschap. Hiervoor volg ik een speciale methode die vrouwen  met bekkenklachten door  een aantal simpele oefeningen zo snel mogelijk weer op de been helpen.

Daarnaast geef ik beweegprogramma’s en trainingen voor mensen met chronische aandoeningen als copd, diabetes, hartklachten, nek- en rugklachten, osteoporose, obesitas of artrose. Deze patiënten hebben vaak moeite met bewegen, maar door onze speciale programma's krijgen ze toch een betere kwaliteit van leven en kunnen ze weer makkelijker bewegen.

 Ik zit in het hartrevalidatie-netwerk Fynon in Zwolle en het COPD (long)netwerk van Deventer en Zwolle.

Ik  ben samen met mijn zus, Anouk, eigenaar van deze praktijk en geniet erg van het ondernemerschap. Ik ben geboren en getogen in Wijhe en woon op dit moment in Heino samen met mijn man en 2 kinderen. 

Waar kunt u ons vinden

De Fysiotherapeut
Plus audit
PlusPraktijk
Menzis Topzorg
© Copyright Fysiotherapeutischcentrum Wijhe 2015

Designed by INConcept
Powered by Xfact

Disclaimer