Fysiotherapie Wijhe

Ons team

Momenteel werken wij met negen fysiotherapeuten. Iedere medewerker beschikt over hetzelfde basispakket aan kennis en vaardigheden. Daarnaast heeft elke fysiotherapeut zich in een bepaalde richting gespecialiseerd. Hierdoor is het aanbod van behandelmethoden verder uitgebreid.

Frank Olde Nordkamp

Ik ben Frank Olde Nordkamp en woon samen met mijn vriendin in Deventer. Samen hebben wij een zoon en dochter: Sam en Ise. In mijn vrije tijd sta ik graag op de golfbaan.

De opleiding tot fysiotherapeut heb ik gevolgd aan de Saxion Hogescholen te Enschede en in 2009 heb ik hiervoor mijn diploma behaald. Omdat mijn interesse op de werkvloer werd aangewakkerd richting de longrevalidatie en hartrevalidatie heb ik gekozen om mij hier verder in te specialiseren. In 2015 heb ik mij verder gespecialiseerd in perifeer arterieel vaatlijden, en ben ik ook aangesloten bij het ClaudicatioNet.

Ik ben vertegenwoordigd in het Longnet vanuit het Deventer Ziekenhuis, in het COPD netwerk vanuit de Isala Klinieken, en het Hartnetwerk vanuit de Isala Klinieken. Omdat ik als fysiotherapeut ben aangesloten bij deze netwerken werk ik volgens de richtlijnen van deze ziekenhuizen, ben geschoold op het gebied van COPD en Hartrevalidatie en hebben we de benodigde apparatuur en ruimte die nodig is om een Long of Hart patiënt goed te kunnen behandelen. Tevens ben ik bevoegd om beweegprogramma's te geven in onze praktijk. Op othopedisch vlak heb ik mij gespecialiseerd in het Medical Taping Concept (MTC), en ik heb  de opleiding "Manuele therapie Marsman" afgerond.

ClaudicatioNet

Waar kunt u ons vinden

De Fysiotherapeut
Plus audit
PlusPraktijk
Menzis Topzorg
© Copyright Fysiotherapeutischcentrum Wijhe 2015

Designed by INConcept
Powered by Xfact

Disclaimer