Fysiotherapie Wijhe

Ons team

Momenteel werken wij met negen fysiotherapeuten. Iedere medewerker beschikt over hetzelfde basispakket aan kennis en vaardigheden. Daarnaast heeft elke fysiotherapeut zich in een bepaalde richting gespecialiseerd. Hierdoor is het aanbod van behandelmethoden verder uitgebreid.

Emma Spek

Hallo ik ben Emma Spek. Ik ben in 2014 afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht.

Na mijn afstuderen ben ik in deze praktijk komen werken als waarnemend fysiotherapeut.

In eerste instantie heb ik de afgelopen jaren als waarnemend fysiotherapeut gewerkt bij Fysiotherapeutisch Centrum Wijhe en nam ik bij ziekte of afwezigheid behandelingen van de collega’s over. Vanaf eind 2016 ben ik voor vast komen werken in deze praktijk, wat ik erg leuk vind. Ik ga me met name richten op orthopedische klachten, als heup, knie en rugklachten. Daarnaast richt ik me op de behandelingen van sporters en alle klachten die zich daarbij voordoen. Ik heb verschillende cursussen gevolgd, waaronder medical tapen en ga me de komende jaren verder specialiseren.

Daarnaast ben ik namens de praktijk op de woensdagavond een uur lang aanwezig in sportcentrum Leef! te Wijhe. Tijdens dit uur kunnen sporters van Leef! bij mij terecht met alle vragen over eventuele lichamelijke klachten.

Waar kunt u ons vinden

De Fysiotherapeut
Plus audit
PlusPraktijk
Menzis Topzorg
© Copyright Fysiotherapeutischcentrum Wijhe 2015

Designed by INConcept
Powered by Xfact

Disclaimer