Fysiotherapie Wijhe

Ons team

Momenteel werken wij met negen fysiotherapeuten. Iedere medewerker beschikt over hetzelfde basispakket aan kennis en vaardigheden. Daarnaast heeft elke fysiotherapeut zich in een bepaalde richting gespecialiseerd. Hierdoor is het aanbod van behandelmethoden verder uitgebreid.

Ellis Koenjer

Ik ben Ellis Koenjer en ik ben in 2017 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Na mijn eindstage ben ik bij deze praktijk blijven werken en in september 2017 ben ik begonnen aan de masteropleiding tot kinderfysiotherapeut. Mijn interesses liggen dus voornamelijk bij de kinderfysiotherapie maar ik vind het ook erg leuk om volwassenen met verschillende klachten te behandelen.

Tijdens mijn vorige opleiding heb ik een minor gevolgd over het werken met kinderen. Door deze minor ben ik nog enthousiaster geworden om met kinderen aan de slag te gaan en hierdoor kan ik ook al heel wat kinderen behandelen. Zo behandel ik kinderen met een motorische ontwikkelingsachterstand, schrijfproblematiek, orthopedische klachten maar ook baby’s met een voorkeurshouding. Tijdens mijn masteropleiding hoop ik nog veel meer te leren over de kinderfysiotherapie waardoor ik alle uiteindelijk alle klachten bij kinderen kan gaan behandelen.

Naast de opleiding die ik volg tot kinderfysiotherapeut heb ik een cursus voor medical taping gedaan. De komende jaren hoop ik naast mijn opleiding nog meerdere cursussen te volgen waardoor ik mij nog verder kan specialiseren.

Waar kunt u ons vinden

De Fysiotherapeut
Plus audit
PlusPraktijk
Menzis Topzorg
© Copyright Fysiotherapeutischcentrum Wijhe 2015

Designed by INConcept
Powered by Xfact

Disclaimer