Fysiotherapie Wijhe

Ons team

Momenteel werken wij met negen fysiotherapeuten. Iedere medewerker beschikt over hetzelfde basispakket aan kennis en vaardigheden. Daarnaast heeft elke fysiotherapeut zich in een bepaalde richting gespecialiseerd. Hierdoor is het aanbod van behandelmethoden verder uitgebreid.

Anniek Spikker

Ik ben Anniek Spikker en ben sinds augustus 2010 werkzaam bij de praktijk in Wijhe. Ik ben in 2010 afgestudeerd op de opleiding fysiotherapie aan de Saxion Hogeschool te Enschede. Mijn interesses liggen op het gebied van de orthopedische klachten en manuele therapie. In 2014 ben ik afgestudeerd als manueeltherapeut na de 3 jarige Master-opleiding Manuele Therapie aan de SOMT gevolgd te hebben. Dit is een specialisatie die zich vooral richt op klachten die veroorzaakt worden door een disfunctie in de wervelkolom. Hierdoor ligt mijn expertise vooral op het gebied van nek- en rugklachten of klachten in de armen of benen die voortkomen uit de wervelkolom.

Naast deze opleiding heb ik verschillende cursussen gevolgd, waaronder een medical-tape cursus en verschillende schoudercursussen. Hierdoor verzorg ik samen met Nienke de behandeling van schouderpatiënten binnen de praktijk. In 2016 heb ik de bekkentherapie-cursus volgens Rost gevolgd. Sindsdien ben ik gespecialiseerd in het behandelen van bekkenklachten tijdens en na zwangerschap, maar ook al langer bestaande bekkenklachten. Ik ben erg enthousiast over de bijscholing en cursussen, waarmee ik me in de toekomst steeds verder zal specialiseren in verschillende richtingen. 

Waar kunt u ons vinden

De Fysiotherapeut
Plus audit
PlusPraktijk
Menzis Topzorg
© Copyright Fysiotherapeutischcentrum Wijhe 2015

Designed by INConcept
Powered by Xfact

Disclaimer