Fysiotherapie Wijhe

Ons team

Momenteel werken wij met negen fysiotherapeuten. Iedere medewerker beschikt over hetzelfde basispakket aan kennis en vaardigheden. Daarnaast heeft elke fysiotherapeut zich in een bepaalde richting gespecialiseerd. Hierdoor is het aanbod van behandelmethoden verder uitgebreid.

Aniek Bruggeman

In april 2010 ben ik afgestudeerd aan de Hanze Hogeschool in Groningen en sindsdien ben ik in Wijhe werkzaam als algemeen fysiotherapeut. Inmiddels ben ik sinds maart 2013 ook geregistreerd als oedeemtherapeut. Mijn interesses liggen bij de behandeling van de oncologische cliënten, de neurologische en de geriatrie cliënten.

Ik ben als oedeemtherapeut aangesloten bij de vereniging Manuele Lymfe Drainage Ad Modum Vodder en de Vereniging voor Fysiotherapie binnen de Lymfologie. Ook ben ik als algemeen fsyiotherapeut aangesloten bij het Artrose Netwerk Zwolle.

In de afgelopen jaren heb ik diverse cursussen gevolgd om up to date te blijven en mij verder te specialiseren. Enkele cursussen die ik heb gevolgd zijn; de fysiotherapeutische mogelijkheden bij oncologische cliënten, de medical taping cursus, de motoriek van de ouder wordende mens, de inspanningsfysiologie en fysieke training bij ouderen en de balanstraining. In de komende tijd zal ik me in deze aandachtsgebieden blijven ontwikkelen.

Samen met Anouk Nijlant geef ik vanaf oktober 2016 in onze praktijk de cursus In Balans. Het doel van In Balans is het voorkomen van valongelukken bij ouderen. Het is een praktische cursus voor valpreventie met oefeningen voor balans, mobiliteit, conditie en toename van zelfvertrouwen.

Waar kunt u ons vinden

De Fysiotherapeut
Plus audit
PlusPraktijk
Menzis Topzorg
© Copyright Fysiotherapeutischcentrum Wijhe 2015

Designed by INConcept
Powered by Xfact

Disclaimer