Fysiotherapie Wijhe

Onze doelstelling

Fysiotherapeutisch Centrum Wijhe  heeft als doel het leveren van fysiotherapeutische zorg van hoge kwaliteit, die toegankelijk is voor alle inwoners van Wijhe.

Bij het Fysiotherapeutisch Centrum Wijhe wordt zorg op maat geleverd en zo nodig gespecialiseerde fysiotherapeutische zorg. Wij streven er naar om deze gespecialiseerde zorg zelf te kunnen leveren, door onze medewerkers door middel van bij en na scholing te specialiseren.

Er is sprake van een optimale multidisciplinaire samenwerking met andere zorgaanbieders.

Hiervoor zijn vaste afspraken gemaakt met andere zorgaanbieders, binnen en buiten het gezondheidscentrum, als de huisartsen en de thuiszorg.

De patiënt en zijn/haar wensen staan centraal. We streven naar een hoge klanttevredenheid.

Daarnaast willen we dat de patiënt duidelijk weet waar hij of zij aan toe is en spreken we samen met de patiënt het einddoel van de behandeling af. De patiënt staat centraal en krijgt bij ons altijd persoonlijke begeleiding. We wijken daar alleen vanaf als hij of zij beter functioneert en herstelt in een groep. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Mogen we onze fysiotherapeuten aan u voorstellen

Momenteel werken wij met negen fysiotherapeuten. Iedere medewerker beschikt over hetzelfde basispakket aan kennis en vaardigheden. Daarnaast heeft elke fysiotherapeut zich in een bepaalde richting gespecialiseerd. Hierdoor is het aanbod van behandelmethoden verder uitgebreid.

Overzicht Medewerkers

Waar kunt u ons vinden

De Fysiotherapeut
Plus audit
PlusPraktijk
Menzis Topzorg
© Copyright Fysiotherapeutischcentrum Wijhe 2015

Designed by INConcept
Powered by Xfact

Disclaimer