Fysiotherapie Wijhe

Contact

Het Fysiotherapeutisch Centrum Wijhe is dagelijks op werkdagen geopend. In overleg met de fysiotherapeut kan eventueel van de onderstaande tijden worden afgeweken. Fysiofitness wordt op bepaalde dagen gegeven vanaf 6.30 uur.


Voor afspraken kunt u bellen met onze secretaresse, alle werkdagen tussen 8.30 – 12.30. In gevallen dat alle medewerkers bezig zijn en in hun behandeling niet gestoord kunnen worden, wordt soms gebruik gemaakt van de automatische telefoonbeantwoorder.
U wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld.

Openingstijden
Maandag : 07.00 - 21.30
Dinsdag : 06.30 - 20.00
Woensdag : 07.00 - 20.00
Donderdag : 07.00 - 21.00
Vrijdag : 06.30 - 17.15
Zaterdag : 08.30 - 13.00

Voor vragen over tarieven en verzekeringen is onze secretaresse alle werkdagen beschikbaar van 8.30 tot 14.30 uur bereikbaar. Belt u op een ander tijdstip dan wordt u uiteraard zo snel mogelijk teruggebeld.

Fysiotherapeutisch Centrum Wijhe
Raadhuisplein 2-2
8131 BN Wijhe
Tel: 0570-714512
praktijk@fysiotherapie-wijhe.nl

Als u bij verhindering tenminste 24 uur van te voren afzegt, dan brengen we de gereserveerde tijd niet in rekening. Mocht u niet naar onze praktijk kunnen komen, dan zijn wij altijd bereid bij u thuis te komen.

Privacy

Behandeling en registratie van uw gezondheidsprobleem vindt plaats volgens de richtlijnen fysiotherapie zoals vastgelegd in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie. U kunt desgewenst inzage krijgen in de gegevens die daartoe in uw persoonlijk dossier worden vastgelegd.

Voor de behandeling wordt een toestemmingsverklaring getekend. Toestemming is nodig in kader van de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst (WGBO).

Op de registratie van uw medische en administratieve gegevens is de Wet Bescherming Persoonsgegevens van toepassing.

Bekijk onze volledige Privacy Policy

Mogen we onze fysiotherapeuten aan u voorstellen

Momenteel werken wij met negen fysiotherapeuten. Iedere medewerker beschikt over hetzelfde basispakket aan kennis en vaardigheden. Daarnaast heeft elke fysiotherapeut zich in een bepaalde richting gespecialiseerd. Hierdoor is het aanbod van behandelmethoden verder uitgebreid.

Overzicht Medewerkers

Waar kunt u ons vinden

De Fysiotherapeut
Plus audit
PlusPraktijk
Menzis Topzorg
© Copyright Fysiotherapeutischcentrum Wijhe 2015

Designed by INConcept
Powered by Xfact

Disclaimer