Fysiotherapie Wijhe

Ons team

Momenteel werken wij met negen fysiotherapeuten. Iedere medewerker beschikt over hetzelfde basispakket aan kennis en vaardigheden. Daarnaast heeft elke fysiotherapeut zich in een bepaalde richting gespecialiseerd. Hierdoor is het aanbod van behandelmethoden verder uitgebreid.

Marielle Lankhorst

Hallo, ik ben Marielle Lankhorst.

Sinds september 2010 werk ik als kinderfysiotherapeut in de eerste lijn. Het werken met kinderen vind ik leuk en is echt mijn passie. Ik heb brede ervaring opgedaan, door te werken met kinderen in de leeftijd van 0-18 jaar met diverse soorten hulpvragen en pathalogieën.  Zo werk ik met kinderen op het regulier onderwijs,  de SO/ZMLK school, peuters met een ontwikkelingsachterstand, kinderen met spierziektes, baby's met een voorkeurshouding, enzovoorts.

Voor mijn Masterstudie heb ik onderzoek gedaan naar de meest voorkomende hulpvragen in de kinderenfysiotherapie binnen de normale motorische ontwikkeling bij kinderen van 7-12 jaar. Hiermee is een bijdrage geleverd aan het opstellen van de Radboud Motorische Leerdoelen Checklist.  Verder heb ik de cursus Plagiocephalometrie gevolgd, waardoor ik de schedelafplatting bij baby's met een voorkeurshouding kan meten.

In maart 2014 ben ik met veel plezier gestart met werken als kinderfysiotherapeut bij fysiotherapeutisch centrum Wijhe.

Waar kunt u ons vinden

De Fysiotherapeut
Plus audit
PlusPraktijk
Menzis Topzorg
© Copyright Fysiotherapeutischcentrum Wijhe 2015

Designed by INConcept
Powered by Xfact

Disclaimer